Младежи показаха как се прави благотворителност с дрифт и гонки (СНИМКИ)

91

Снимка: Dian Kinanev

Организаторите на благотворителното автомобилно шоу в помощ на тригодишно дете с много рядка болест, благодарят на всички за участието в инициативата. Вчера на полигона край село Серафимово се проведе дрифт и гонка, а целта беше набиране на средства за лечение на малкия Митко от Пазарджик, който страда от рядко заболяване, известно като синдром на Аперт.

Той е едно от трите деца у нас, които страдат от генетичното заболяване, съобщава haskovo.net.

„Колите в Смолян “ е група в социалната мрежа, с главни организатори – Диан Кинанев и Любо Гйдаров. Младежите изказват огромни благодарности на всички присъствали, а бензиновото парти събра почти 1 500лв.

Снимка: Dian Kinanev

Отново показахме, че автоманяците са хора с огромни сърца, като в рамките на деня се събра сумата от 1 460лв. Благодарим също на всички участвали в организацията на събитието, на Симона Георгиева за предложението за благотворителната кауза , както и осигуряването на всичко свързано с нея. На Любен Димитров, Кристиян Димитров, Павел Кадиев, Михаил Башев, Димитър Стайков, които забавляваха публиката с колите си през целия ден“, казаха след шоуто организаторите.

Снимка: Dian Kinanev

Малкият Митко и семейството му също присъстваха ва събитието и освен събраните средства получиха подарък – уикенд пакет за четирима в хотел  в Пампорово и ваучер за гориво на стойност 80лв. от  известна верига бензиностации.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама