Жени си правят ноктопластика с ехографски снимки на бебетата си

903

Снимка: http://conceptodefinicion.de

Нокти със снимки от ехограф са сред последните трендове в ноктопластиката.

Салон за красота в Англия наскоро започнал да предлага услугата и заявките продължават да валят, след като клиентка пуснала снимка на маникюра си във Фейсбук.

Публикацията ѝ получила 44 000 споделяния и изстреляла салона към върховете на славата.

Процесът по създаване на изображението върху ноктите е прост за маникюристката Сара Кларк. Клиентката просто трябва да ѝ изпрати копие от ехографската си снимка, след което Кларк я прерисува върху акрилен нокът с боя и фина четка.

Клиентките могат да си залепят изкуствения нокът или да си го запазят за спомен.

Този вид нокти станаха много популярни сред клиентките ни и сме затрупани с поръчки”, казва маникюристката. Някои клиентки поръчват ноктите, за да отпразнуват бременността си, други- в памет на бебета, които са изгубили.

Модата поражда противоречиви реакции сред интернет потребителите. Според някои това е симпатичен начин за разкриване на пола на бебето, а според други нокти с подобна снимка са извън рамките на добрия вкус.

Това е ужасяващо”, коментира потребител.
Малко е странно, но детайлите са прекрасни”, смята друг.

Източник: Independent.co.uk

Превод и редакция: „Нова Вест“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама