Хотелът, в който всички гости изчезват (СНИМКИ)

450

Най-мистичният и призрачен хотел в света се намира на остров Бали, а от легендите за него направо могат да ви настръхнат косите.

Намира се малко преди Bedugul.
Преди години, не много отдавна, докато нощната смяна работи там, след вечеря всички гости си лягат, заключват вратите от вътре. На сутринта, като идва дневната смяна, установяват, че всички са изчезнали и гости, и персонал.

Идва полицията, правят разследване – паспорти, дрехи, вещи, всичко си е там, вратите са си заключени от вътре – само хората ги няма. След дълги разследвания, заключението на полицията е, че хората са взети от духовете, защото собственикът не е изпълнявал церемониите, които ежедневно се правят на Бали! До ден днешен, няма вести за тях. Хотелът пустее, никой не смее да го вземе за бизнес и да работи в него“, разказва Петя Белевска, която живее от дълги години на приказния остров заедно със семейството си.

Има и други версии. Според една от тях, хотелът е преследван от призраци на работници, които са починали по време на строителството на хотела. Местните жители и до ден днешен избягват мястото и таксиметровите шофьори отказват да влязат в зоната заради духовете.

Друга теория твърди, че Томи Сухарто, син на президента по онова време, строи имота през 90-те като инвестиционен проект. През 2002 година той е пратен в затвора и тогава спира строителството на хотела, който остава изоставен и пустеещ.

Независимо коя от всички версии е вярна, гледката на изоставения хотел е действително страшна.

 

Източник: blitz.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама