Куче нахапа зверски 90-годишна жена

67

90-годишна жена е настанена в болница, след като е открита ранена в Берковица. Полицията работи по версия за нападение от бездомни кучета, съобщиха от ОДМВР – Монтана.

На 14 март около 9.25 часа в РУ – Берковица е подаден сигнал, че на ул. „Генерал Скобелев“ в града лежи възрастна жена с окървавена глава. На място е изпратена дежурна оперативна група. Установено е, че пострадалата е местна жителка на 90 г. Транспортирана е с линейка в МБАЛ – Берковица.

Дежурният лекар от ФСМП – Берковица, приел пострадалата, е установил разкъсна рана на десния долен крайник и разкъсана ушна мида на лявото ухо, причинени най-вероятно при нахапване от куче. Жената е с хематом на главата и има данни за изпадане в безсъзнание. Пострадалата няма спомени за случилото се. По време на рентгеновото изследване е получила инфаркт и по спешност е транспортирана до МБАЛ – Монтана.

Не са установени свидетели очевидци на случая. Продължават разпити на живеещите в близост до местопроизшествието, които свидетелстват, че в района често са забелязвани бездомни кучета.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама