Зов за помощ: Сами се нуждае от животоспасяваща операция

29

Снимка: Facebook

Самуил Владимиров е младо, красиво и с борбен дух момче, в началото на съзнателния си живот.

При рутинен профилактичен преглед на очите на Сами, очната лекарка откри високо налягане на очните дъна и го изпрати на ЯМР. След направен скенер и ЯМР се установи, че момчето има голям тумор в мозъка и е необходима спешна (до 2 седмици) операция за отстраняването му.

Сами преди 16 дена навърши 18 години. Той е активен спортист – баскетболист, отлично се справя с учението и всички предизвикателства на живота.

За изпълнението на животоспасяващата операция родителите на Сами се довериха на Доцент Герганов от Международния неврологичен център в Хановер (INI Hanover). Той ги увери, че е възможно отстраняването на тумора, в случай че не се отлага интервенцията и че после всичко може да бъде по старому.

За спешната и много сложна операция на Сами са необходими 50 000 Евро, които семейството му не може да осигури предвид краткия срок. Молим всички познати и непознати мили хора, с добри сърца да помогнат в събирането на сумата, необходима за спасяването на Сами.

Надяваме се с Ваша помощ Сами отново да спортува и да сбъдва мечтите си, а родителите му да преминат през кошмара, в който се намират и отново да се усмихнат.

Банкова сметка: Централна кооперативна банка, BG65CECB97901004227500 – Боряна Владимирова
Pay Pal акаунт b.vladimirova@abv.bg – Boryana Vladimirova

Синът на нашата колежка Боряна Владимирова – Сами, се нуждае от неотложна животоспасяваща операция.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама