Най-нелепите и странно проектирани детски площадки в света (СНИМКИ)

119

Ако някой се занимава с дизайн на детски площадки и има желание да създаде място, на което децата да се люлеят, бягат, скачат и катерят с усмивка на лицето, той в никакъв случай не трябва да взема пример от следващите проекти.

По цял свят има странни проекти за детски площадки, които изглеждат направо нереални и е невероятно, че са създадени за истински деца.

Снимка: Imgur
Снимка: Imgur

Има такива, които изглеждат много опасни, с пързалки, които ненадейно свършват, внезапно стават стръмни или водят децата до необезопасени пространства.

Снимка: Imgur
Снимка: Imgur
Снимка: Imgur

Други пък изглеждат неприлично, с дизайн, който може би няма да впечатли малките деца, но със сигурност ще предизвика особени асоциации у родителите им.

Снимка: Imgur
Снимка: Imgur
Снимка: Instagram

Трети изглеждат като от филм на ужасите, със страховити герои и вид, способен да откаже всеки от ходенето на детска площадка.

Снимка: Splitpics.uk

Източник: Daily Mail

Превод и редакция: „Нова Вест“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама