Родители летят от Индия до САЩ, за да набият жената на сина си

30

Родителите на 33-годишен мъж прелетяли разстоянието от Индия до Флорида, за да набият жената на сина си, който им казал, че тя се държи неуважително, докладва полицията.

Девбир Калси бил арестуван в събота заедно с родителите си, след като полицаи открили съпругата му Силки Гаинд бита и жестоко насинена. Жената била държана затворена против волята ѝ, както и заплашвана с кухненски нож от свекъра си, се казва в доклада от ареста.

Девбир Калси помолил родителите си за помощ в дисциплината, защото жена му не му се подчинявала, и индийците пристигнали в дома на сина си близо до Тампа, Флорида. Според данните на полицията тормозът е продължил доста време.

Когато в събота между младите съпрузи избухнал скандал, Калси започнал да бие жена си и родителите му се присъединили. Те неволно наранили и едногодишното си внуче по време на скандала, а свекърът заплашил с нож снаха си. Жената била затворена в стая против волята ѝ.

След като Силки Гаинд се обадила на собствените си родители в Индия, за да им каже за побоя, те информирали полицията, която пристигнала на мястото в събота сутрин.

Девбир Калси е обвинен в побой, насилствено задържане, тормоз над дете и отказване на достъп до спешния телефон 911. Баща му също е с няколко повдигнати обвинения, включително нападение с оръжие, а жена му е обвинена в домашно насилие. Гаинд и детето ѝ са изведени от семейния дом и настанени на безопасно място, съобщават от полицията във Флорида.

Източник: msn.com

Превод и редакция: „Нова Вест“