10 най-дразнещи грешки в облеклото на мъжете

295

Грешките в стила са нещо, което всеки мъж би искал да избегне. Ето кои явления в мъжката мода жените са класирали като най-дразнещи.

1. Ярки ризи с надписи, рисунки или пламъци по тях


Всичко с рисунки, пламъци, мъдри мисли и лога незабавно трябва да се изхвърли от гардероба. Такива ризи не са оригинални, нито симпатични, а са сериозен гаф.

2. Дрехи, които не са по мярка
Дрехи, които са ви големи. При дрехите точният размер е страшно важен. Дрехата по мярка стои по-добре, независимо колко сте едър.

3. Бежови панталони с басти


Избягвайте този модел, защото е характерен за мъжете на възраст. Бастите като цяло не са добра идея – не изглеждат добре, а допълнителният плат отпред създава странен силует.

4. Запасани тениски
Има лесен ориентир за това дали една тениска се запасва – ако тениската е по-дълга в долната част на гърба, значи се запасва. Ако не е, не я пъхайте в панталона си.

5. Чорапи със сандали


Особено бели чорапи със сандали! Комбинацията е класирана на челно място сред смъртните грехове в мъжкия стил. По-добър вариант е да обуете кецове без чорапи.

6. Фалшиви очила
Има мъже, които носят очила без диоптри, просто защото е модерно. С това не си правите услуга и по-добре не го споменавайте на никого.

7. Зле оформена брада
Просто не рисувайте катинарчета и други подобни. Брадата трябва да е оформена добре или да я няма изобщо.

8. Смешни шапки
Спрете с шапките модел „Федора“, не сме 1935-та. Шапките не са на мода тази година и ви карат да изглеждате сякаш сте се престарали.

9. Увиснали дънки
Напомнят ни за 90-те. Оттогава обаче мина доста време и мястото им е в коша за боклук.

10. Къси дънкови панталони


Напаст са през летните месеци. Имат неестетични ръбове и изглеждат зле.

Източник: msn.com

Превод и редакция: „Нова Варна“