Грипната епидемия вече настъпи. Можем ли да се предпазим или поне да прекараме по-леко грипа?
„Добре е да подготвим организма с една по-добра имунна защита. Простудният фактор е само фон, на който вирусите по-лесно атакуват тялото на човека”, коментира проф. Донка Байкова, специалист по хранене и диететика пред Нова ТВ.
Тя съветва да не спазваме диети в момента, а да консумираме леки, но пълноценни храни.
„Мляко и млечни храни с ниска масленост. Кисело мляко, извара, сирена. На второ място задължително е рибата. На трето място е червеното месо, но в ограничени количества, например 3 порции седмично”, обясни проф. Байкова.
Планирането на екскурзия до Япония може да бъде вълнуващо, но и предизвикателно. За да се…
С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…
Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…
Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…
Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…
Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…
Leave a Comment