Седмичен хороскоп – 13 – 19 юни 2016

26

Овен

Там където са се струпали любовни и емоционални проблеми или конфликти ще бъде знак, че е време за кардинални решения и промени. Неприятностите тази седмица 13 – 19 юни, 2016 са с цел да ви предизвикат към по-голяма решителност или по-реалистично виждане на проблемите.
Телец

Тази седмица 13 – 19 юни, 2016 ще имате очаквания за различни събития свързани със семейството ви или с роднини. Възможно е да планирате или да действате по конкретни задачи свързани с близките ви роднини.

Близнаци

През тази седмица 13 – 19 юни, 2016 ще сте фокусирани върху важно събитие в живота на приятели. То в повечето случаи ще има връзка с тяхно бъдещо или вече родено дете.
Рак

Тази седмица 13 – 19 юни, 2016 хубавата новина ще е свързана с бъдещо майчинство, раждане на дете, кръщене или рожден ден на малко дете. Децата ще са повод за специални събития или събирания както в дома ви, така и в дома на роднини или приятели.

Лъв

Тази седмица вниманието в семейството ви ще бъде насочено към събитие, ангажименти или личен празник на момче, млад мъж. Възможни са важни разговори, промени или събирания свързани с такава личност.

Дева

Неприятностите тази седмица за вас ще са от финансов характер или ще са свързани по някакъв начин с пари. И макар да не става дума за много пари, ситуацията в някаква степен ще е важна и решаваща за вас.

Везни

Тази седмица ще зарадва мнозина от представителите на зодия Везни с любовни преживявания. Възможно е създаване на нова връзка или развитие на настоящата ви връзка към по-сериозно обвързване.

Скорпион

Тази седмица 13 – 19 юни, 2016 ви предстоят разходи за момиче или млада жена. Причината за тях може да са както лични, семейни празници, така и да възникне нещо съвсем ново.
Стрелец

Тази седмица може да започнете с благополучно разрешаване на битов или имотен проблем, ангажимент, задължение. Може да намерите разрешение на спорен въпрос от материален характер.

Козирог

Тази седмица ще отпадне едно притеснение за вас. Най-вероятно ще е свързано с романтична или семейна връзка.

Водолей

Тази седмица може да ви разгневи един неочакван за вас опит за измама или манипулация. Дори самия факт, че някой ви предлага да извършите нещо такова ще е достатъчно за да сложите край на вашите отношения.

Риби

Тази седмица може да ви изненада със събитие, което да има връзка с дете. В някои случаи това може да има връзка с бъдещо майчинство или с раждане на дете.

Източник: Dunavmost