Баща моторист загина, но вижте как успя да прегърне бебето си за последно

100

Животът на този баща е отнет само месец преди тя да се роди. Затрогваща снимка показва как новороденото момиченце се усмихва в мото ръкавиците на баща си месец, след като той си е отишъл от този свят. Малкото момиче започва да се усмихва веднага, след като е било увито в тях.

Снимката е направена от фотографа Ким Стоун, която споделя, че е впечатлена от общественото внимание и подкрепа към семйството на  новороденото момиче, видя репортер на „Нова вест“. Снимката е разгледана около седем милиона пъти в социалните мрежи.

„Нейният татко обичаше да кара. Той винаги вземаше предпазни мерки. Той искаше да се увери, че е в безопасност. Не можеше да не предприеме всички мерки с бебе на път. Но той никога не ще види малкото си момиче „, пише фотографът в профила си във Facebook.

След набраната популярност на снимката, хора от цял свят се свързват с майката на момиченцето, Катрин, с желание да помогнат и с подкрепа към семейството, останало без баща.

Фотографката, направила трогващата снимка споделя още, че молитвите на всички добри хора, отправени към семейството, са много по-важни от всички „лайкове“ и споделяния на снимката.  „Моето намерение беше да даря Катрин с една силна снимка“, казва Ким Стоун.

semeistvo (Small)

Преди да почине, бъдещият татко е написал във Фейсбук:
„Радваме се на промените, които ни очакват в близко бъдеще“.

semeistvo1 (Small)

Сега малката Обри и майка й Катрин, трябва да сглобят своя живот в преодоляване на ежедневните борби без него. Ще трябва да се справят и с финансовите загуби, които съпътстват промяната.