Реклама

телефон: +359 883 454 144

Месецът на 🍷 виното и ❤ любовта идва с много промоции и нови услуги

✅ Рекламна статия в медия „Нова Вест“ или „Нова Варна“ и публикуване във фейсбук страници с аудтитория от 285 хиляди или 176 хиляди последователи само за 100лв. без ДДС 170лв.
✅ 🆕 Запознайте се с новите ни услуги, които през м. Февруари са с 50 % отстъпка.
➡🔝 Интерактивна история (Story) във фейсбук страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“ за 24 часа на 50% видимост с включен линк към вашата PR статия – 50лв. без ДДС 100лв
➡🎥 Публикуване на изготвен от Вас рекламен видео клип на бизнеса ви във Facebook страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“ – 100лв. без ДДС 200лв.
➡📌 Закачане на PR публикация най-отгоре на Facebook страницата на „Нова Варна“ или „Нова Вест“ на 100 % видимост за 3 дни – 75лв. без ДДС 150лв.
* Предложението е валидно за целия месец февруари. Цените са без ДДС.

„Нова Вест“ е национална медия, която ежедневно отразява новини от всички краища на България.
Отличаваме се от всички останали с оригиналната си визия, иновативен дизайн и социално отношение към новините. Нашите читатели са от всички възрастови групи и с различно социално положение. Цели 90% от аудиторията на сайта са от България. Съотношението мъже:жени е с под 10% в полза на мъжете.
27.5% от посетителите са на възраст между 1-24г., 33.5% са между 25-34 г, а останалите 39% са над 35 години. В пиковите часове повече от 200 души четат сайта едновременно. Според данните на Google Analytics „Нова Вест“ има над 1 187 000 реални потребители досега и генерира над 300 000 прегледа месечно.

 

ПЪЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ

БАНЕРНА РЕКЛАМА
В случай, че Вашата рекламна кампания е с конкретен период на провеждане, ние Ви предлагаме избор между няколко варианта за ефективност на банера. Тарифите са крайни, а минималният период за поръчка е 10 дни. Ако имате предварително определена сума за реклама, но нямате фиксиран период за кампанията си, можете да договаряте индивидуално рекламният си пакет. Може да избирате между разнообразни рекламни площи и гъвкаво ценообразуване.
МЕДИЙНИ УСЛУГИ
Освен стандартна реклама, ние можем да Ви предложим и различни медийни услуги, които са подходящи както за големи, така и за малки фирми. Те включват: публикуване на съобщения, авторски текстове, разпространение в социални мрежи и други. С нас вие отразявате професионално своето събитие.
КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ
За Вашия публичен профил и представяне, ние Ви предлагаме специализиран набор от консултантски услуги – корпоративен и личен интернет PR. Разчитайте на нас за организацията на Вашето бизнес или тематично събитие. Дългогодишният ни опит при професионалното управление на реклама в интернет ще допринесе за бизнес успехи и просперитет.

ПЪЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

МАКЕТ ГЛАВНА СТРАНИЦА

nova-vest-baneri-1jpg-large

МАКЕТ ВЪТРЕШНА СТРАНИЦА

nova-vest-baneri-2jpg-large