Първата СНИМКА на Майкъл след драмата

20

Всичко, което се е случвало в последно време, е било по собствената му воля, заяви приятелка на майката на детето

Пубертетът е много сложен етап, особено в 12-и клас. Тогава обикновено децата осъзнават какво ги чака – кандидатстване работа. Мисля, че всичко това е дошло малко в повече и на Майкъл. Това заяви в ефира на Нова телевизия училищния психолог Младен Владимиров. Той добави, че според него не е трябвало всичко да става толкова публично.

В предаването се включи и Ваня Тотева – приятелка на майката на Майкъл – „Много искам да благодаря на медиите за бързата си реакция, на полицията, на познати, на близки на роднини. Такава съпричастност виждам за първи път в живота си. Майкъл е добре, изкараха снощи с майка му една безсънна нощ да си говорят. Не съм присъствала на самия разговор между тях. Ако не бяха всички хора, които се включиха, нямаше да се справим сигурно“, каза тя.

„Не вярвах до последно, че той пише от „Фейсбука“ си. Няколко часа по-късно вече те се разбраха. Той сам държеше да се срещне с майка си. Всичко, което се е случвало в последно време, е било по собствената му воля“, завърши тя.