Сръбският премиер и приятелката ѝ очакват първото си дете

665

Сръбският премиер Ана Бърнаблич и нейната по-млада партньорка Милица Джурджич ще стават родители, пише списание „Глория“.

Снимка: Espreso

Според списанието Джурджич е забременяла с помощта на изкуствено оплождане. От „Глория“ допълват, че поради бременност Джурджич от няколко месеца не се е появявала публично с приятелката си Бърнабич, а от Центъра за радиология и магнитен резонанс, където работи, казват, че си е взела отпуск за бременност.

„Премиерът на Сърбия все още не иска да говори публично за личния си живот. Във всеки случай, благодаря ви за красивите пожелания“, заяви анонимен източник от кабинета на премиера пред сп. „Глория“, откъдето се обадили, за да поздравят министър-председателя и нейния партньор. Освен това от кабинета на Бърнабич не пожелали да разкрият от кой пол ще бъде бебето.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама