Борисов: Политическата класа не заслужава доверието на българите. Трябва задължително да ни накажат (ВИДЕО)

88
Кадър: Facebook/Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по направи изявление пред журналисти в Народното събрание. По негови думи Радев в последното спасение на българите в този момент и най-вероятно дълго ще управлява

„Щом всички политически партии вкупом искат да паднем в пропастта, ще паднем. Българите трябва задължително да ни накажат така, както ни се полага. Да искаш с 60 депутата, от 240, да ти дадат абсолютна власт е арогантно, безотговорно и неосъществимо. Абсолютно същото се отнася и за нас, с няколко депутата повече“, посочи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Ние предлагаме само личности, за да не може ПП и ДБ да се хванат и мокрият им сън да стане реалност – ГЕРБ. БСП и ДПС, за да ни биели на местните избори. Няма да стане, няма да го позволя. Няма да допусна да ми залепите етикети“, обърна се Борисов към представителите на медиите.

По думите му личностите в парламента, не партиите, трябва да вземат решение дали да се отива на избори, или не.

„Политическата класа не заслужава доверието на българите. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, която е следващите избори. Президентът Радев му желая да е жив и здрав, защото дълго ще управлява и е последното спасение на българите в момента“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Желая ви лек ден, защото имам важна среща с отвъдокеански партньори“, заяви Борисов пред медиите.