В изборна секция в Якоруда пламва пожар точно при пребровяване на изборните бюлетини (ВИДЕО)

67
Кадър: vbox

Изборната секция в Якоруда е останала без ток в ключов момент – при преброяването на изборните книжа. Започнали да се чуват и писъци и е настъпила паника, тъй като пламъци са обхванали мястото. За да се справят със ситуацията са използвали фенери за преброяването на изборните книжа.

Ангел Ангелов, който е член на СИК, разказа в ефира на „Здравей, България”, че тъкмо са започнали да броят бюлетините, когато е гръмнало електрическото табло и е пламнал пожар. По думите му от полицията и пожарната са реагирали светкавично. бяха при личния си лекар, тъй като се бях зачервил, целите ми ръце и тяло бяха в червени петна. и

“Искам да е извиня на всички които ни чакаха 3 часа в автобуса на всички членове от СИК на Якоруда, които са чакали това забавяне заради възникналия проблем“, добави още Ангел Ангелов.

“Всички включихме телефоните си, за да може да виждаме, имахме и фенерче, дадено от общината”, споделя Ангелов. Въпреки паниката те продължили работата си, като дори излъчвали процеса по преброяването на изборните книжа.