Изгонена участничка от „Ергенът“: Евгени не е достатъчно алфа мъжкар

194
Кадър: bTV

В Шоуто на Цитиридис гостуваха три от изгонените участнички в тазгодишното издание на реалитито „Ергенът“ – Габи, Крисия и Габриела. Те коментираха отношенията си с Евгени и другите участнички в имението

„Да, имах привличане към него, наистина. И към интелекта му и към начина, по който изглежда, това, с което се занимава, но явно по някакъв начин не е достатъчно алфа мъжкар, за да оцени кои жени са подходящи за него“, каза Габриела.

Тя заговори и за подаръка, който беше подготвила за Евгени и който беше оставила до пианото. Габриела бе помолила ергена да отиде да посвири, за да може да намери подаръка, но това така и не се случи. Той й отказа като заяви, че не е „джубокс“, че да свири, когато му се каже.

„Аз се опитах да му намекна по някакъв начин, но явно на мъжа трябва да му кажеш директно, иначе от намеци не разбира“, каза Габриела.

Крисия пък коментира случката от коктейла преди да бъде изгонена. Припомняме, че тя се появи на срещата на Евгени с Ивелина, докато тя му разказваше за тормоза, който е претърпяла от бившия си.

„Няма как да знам със сигурност защо съм си тръгнала. За мен до някаква степен беше очаквано. Имаше и момент на изненада, със сигурност. Много ми беше трудно през цялото време да се преодолявам и да прекъсвам момичетата. Вече се виждаше, че това започна да се случва. Когато отидох да поговоря с Евгени, всъщност улових, че моментът не е подходящ, но тъй като не съм Нострадамус, че да знам кой какво си говори в този момент и дали моментът е подходящ. Аз видях, че се води разговор, който е доста по-деликатен и дадох ход назад. Смятам, че не съм постъпила нетактично“, заяви Крисия.

Николаос Цитиридис подтикна Габи да разкаже за отношенията й с Пам и Елена. През цялото време се виждаше неприязънта, която изпитваха една към друга в имението.

„Пам имаше грешен подход към мен. И не само към мен. Аз съм везни – балансиран човек. Който не е искал да се разбере с мен, той не се е разбрал по принцип“, каза Габи.

„Който не споделя мирогледа и философията за живота на Елена, който е по-експресивен в емоциите си, който е провокиран и като мене гръмнал, не може да се разбере с нея. Наистина бях изнервена на макс, за да я нарека „изрод“, и то дни наред. Просто се видя само как гърмя, но няма кой човек толкова дълго време да чака и да търпи, без накрая да гръмне. Те просто хванаха моето слабо място“, каза още Габи.

По публикацията работи: Пламена Сутева