Toва е 17-годишното момче, което загуби живота си при тежка катастрофа на пътя Русе-Велико Търново (СНИМКИ)

2749
Koлаж: Нова Вест

Припомняме ви, че тежкият пътен инцидент се е случи миналата вечер около 21 часа на пътя Велико Търново – Русе. По първоначална информация пред колата е изскочило животно. Стана ясно, че момчето, което загина е Драгомир Борисов и че той е бил ученик в СУ „Цанко Церковски”  гр. Полски Тръмбеш.

Органите на реда съветват шофьорите да бъдат по-внимателни, тъй като пътищата са предимно мокри и хлъзгави. По случая вече се води досъдебно производство.

Кола с петима младежи самокатастрофира: Един загина на място

„Първоначалната информация сочи, че колата е самокатастрофирала. Екипите на полицията и Спешна помощ, които са отишли на място, са установили, че колата е извън пътното платно. В нея е имало петима души, като единият е починал на място. Движението беше временно преустановено, но сега се минава спокойно. Причините за произшествието са в процес на изясняване“, обяснява Христова, цитирана от „Фокус“.

През януари загиналото момче е спечелило пътуване до Лапландия след доста усилия по проект за младежки обмен. Драгомир Борисов единствен от област Велико Търново успя да получи пътуването през ноември м.г. по проект „Еразъм +“ Младежки обмен Volley goes rural – Лапландия, Финландия.

Той е бил участник в клуб на отбора „Млад огнеборец“ и „Юньй спасатель“ на състезанията в Русия и Азербайджан. От страницата на клуба изказаха своите съболезнования към неговите близки.

Поклон пред светлата му памет!