Кола с петима младежи самокатастрофира: Един загина на място

381
Колаж: "Нова Вест"

Тежкият пътен инцидент се е случил миналата вечер около 21 часа на пътя Велико Търново – Русе. По първоначална информация пред колата е изскочило животно. Органите на реда съветват шофьорите да бъдат по-внимателни, тъй като пътищата са предимно мокри и хлъзгави

Един е загинал, а други четирима са пострадали при катастрофа на пътя Велико Търново – Русе. Говорителят на Областна дирекция на МВР – Велико Търново Марияна Христова уточни, че инцидентът е станал снощи, около 21:00 часа, в отсечката между селата Самоводене и Поликраище. В колата са пътували младежи, като загиналият е само на 17 години.

„Първоначалната информация сочи, че колата е самокатастрофирала. Екипите на полицията и Спешна помощ, които са отишли на място, са установили, че колата е извън пътното платно. В нея е имало петима души, като единият е починал на място. Движението беше временно преустановено, но сега се минава спокойно. Причините за произшествието са в процес на изясняване“, обяснява Христова, цитирана от „Фокус“. По случая вече се води досъдебно производство.

Пътищата в момента са предимно мокри и хлъзгави. На много места вали слаб дъжд. Органите на реда съветват водачите да са внимателни и да карат със съобразена с пътните условия скорост.

По публикацията работи: Пламена Сутева