Това е бременната в 7-мия месец трафикантка на мигранти: Оказа се анестезиолог

606
Снимка: Facebook

По-рано днес Ви съобщихме за шокиращ случай на бременна жена, която е участвала в превозването на нелегални мигранти у нас. Припомняме, че в престъплението е участвал и военен. Министър Демерджиев бе заявил по-рано през деня, че жената е позната на полицията и, че преди е хващана да шофира след употреба на наркотици. Оказва се, че за капак, жената е анестезиолог

Анестезологът д-р И. П. е бременната жена, която е закопчана заради превоз на нелегални миганрти в Хасковско.

Веднага след като е било установено, че д-р И. П. е в напреднала бременност, тя е била освободена от полицията и е била на преглед в пловдивска болница. От Окръжна болница-Пловдив коментираха, че към момента на извършване на престъплението д-р Персенска е била в болнични и поради тази причина те не предприемат никакви действия.

За бременната и военния, превозващи мигранти: Жената преди е хващана да шофира дрогирана

Междувременно стана ясно, че Г. Б. от село Труд се е забъркал в схемата, заради дълговете, в които бил затънал. Младият мъж работел в Стъкларския завод.

Той е станал клиент на няколко фирми за бързи кредити, но не можел да покрива задълженията си. Военният и бременната му приятелка му предложили да се включи в схемата срещу 5000 лв., по непотвърдена информация.

По публикацията работи: Пламена Сутева