Майка моли за помощ за сина си: Нуждае се от 80 000 лв. за лечение

1267
Снимка: А. Тонева

С екипа на медия „Нова Вест“ се свърза една майка, която моли за помощ за сина си Ивайло. Майката обясни, че детето, което е на 11 години, страда от аутизъм. Семейството се бори за това Ивайло да е по-самостоятелен и по-независим. За целта е необходимо вливане на стволови клетки. Нужно е набирането на сума от 80 000 лв., които се оказват непосилни за семейството. До момента са събрани малко над 300 лв. Нека помогнем

Ето какво е посланието на майката:

„Това лъчезарно момче е моят син Ивайло на 11 г. с аутизъм. Ивайло е с тежка задръжка в говорното си развитие (не говори), чревни и метаболитни проблеми. Има забавяне във всички сфери на развитието си. През годините сме минали през много и различни терапии. Всички много скъпи, изискващи много време и отдаденост. Много от тях доведоха до подобрения в състоянието му. Борим се детето да стане по-самостоятелно и независимо. Каквото е и желанието на всеки родител.

Можем да му помогнем с вливане на стволови клетки. Ще са необходими 4-5 вливки. Стойността на една вливка е 10 000 евро. Сумата необходима за лечението му е над 80 000 лв., които за жалост са непосилни за семейството ни.

Моля, дарете или споделете.

Благодаря на всички, които ще се отзоват“.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

IBAN BG60UBBS80021033037150

Обединена Българска Банка

Титуляр Албена Емилова Тонева- превод за ИВАЙЛО ВЕНЦИСЛАВОВ ХРИСТОВ

Pay Pal: borovets@abv.bg