Да прегърнеш детето си 5-месеца след раждането: Проговори майката на едно от разменените бебета (ВИДЕО)

1627
Кадър: Vbox7/Здравей България

По думите на една от майките на разменените бебета – Севда Михайлова, първоначално, щом бебетата са се върнали при биологичните майки, тя се е почувствала зле, заради това, че се сбогува с досега отглежданото от нея бебе, което е приемала за свое.

За първи път след щастливата развръзка с разменените бебета в болница „Шейново”, Севда Михайлова – една от майките, проговори ексклузивно пред Нова телевизия. Тя разказа какво е чувството да прегърнеш детето си 5 месеца след неговото раждане.

Севда Михайлова и вуйчо ѝ обявиха, че това е последното им телевизионно интервю. Майката сподели, че след като взела собственото си дете, била объркана.

„Нищо не усещах, имах само болка”, признава тя. Не крие също, че вместо да изпита щастие от това, че се среща с биологичното си дете, изпитала тъга от това, че се разделя с досега отглежданото от нея бебе.

„Най-трудният ми момент беше като се разделяхме. Знам, че тръгва и беше много гадно чувството”, спомня си Севда. Всеки ден се сещала за този момент. Според нея белегът ще остане за цял живот.

Двете майки поддържат комуникация и постоянно си изпращат снимки една на друга. В последното си интервю Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова снимка.

По публикацията работи: Пламена Сутева