Полицайката, спипана с марихуана поиска да я пуснат: Трябва да се грижа за 5-годишната си дъщеря

441
Колаж: "Нова Вест"

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама марихуана в колата, поиска да излезе на свобода. Пред Районния съд в Разлог, който гледа дело за мярката за неотклонение, тя обясни, че иска да бъде пусната под гаранция, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността „Право“.

В събота, по време на специализирана полицейска операция, около 14 часа в района на Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 25-годишната Симона, която от 2 г. е полицай в Седмо РУ-София.

Това е младата полицайка, хваната с половин килограм марихуана

В багажника на автомобила, под резервната гума органите на реда са открили пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана с тегло около 478 грама. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.

„Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности“, каза Силвия Лулеова – близначката на полицайката.  Майка й пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата. „Можеше да бъде всеки един от нас, защото колата е семейна и всички я караме. Преди това със Симона отидохме с другата ни кола в София“, допълни Елена Лулеова. Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова смятат, че наркотиците са подхвърлени в колата и е направена постановка.

„Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности“, каза Силвия Лулеова. Майка й пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата. „Можеше да бъде всеки един от нас, защото колата е семейна и всички я караме. Преди това със Симона отидохме с другата ни кола в София“, допълни Елена Лулеова.

По публикацията работи: Велислава Велева