Диона проговори за катастрофата. Разкри какво е състоянието й и заговори за ретроградния Меркурий (ВИДЕО)

230
Кадър: TikTok/dionaontiktok

Наскоро попфолк певицата Диона претърпя катастрофа. Тя най-накрая сподели в социалните мрежи какво наистина се е случило, като обвини в лъжа свои близки и колеги, с които е пътувала

Певицата Диона е претърпяла тежко пътно-транспортно произшествие на 8 януари. На Ивановден Денислава Сашoва, както е истинското име на Диона, е имала участие в Ямбол.

Изпълнителката е пътувала в посока София в собствения си автомобил, но на задната седалка, а колата била управлявана от нейния озвучител Симеон Кондев.

Катастрофата е станала на 118 км от магистралата, а по всяка вероятност шофьорът е загубил управление над возилото. Изпълнителката от Пайнер е откарана с линейка в най-близката болница.

Диона излезе с коментар в социалните мрежи след пътния инцидент. Ето какво каза тя:

„Мисля, че е време да разкажа какво се случи. Както всички виждате, не изглеждам зле, нямам счупен нос. Не съм умряла и т.н. За мое щастие Господ беше с мен и съм жива и здрава. Имам леко сътресение на главата от това, че се ударих. Имах кръвоизлив от носа наистина, но той е вследствие на това, че аз бях много притеснена. Малко се ударих. Това е нормално, но за мое огромно щастие съм добре. За мен цялата тази ситуация беше един много голям урок по време на ретрограден Меркурий. Както знаете той показва кои хора трябва да останат до Вас и кои не. В случая по-лошото от физическото неприятно изживяване, което ми се случи, е това, че моят екип и хората, които мислех, че са мои близки приятели, в случая Симеон и Иван, ме излъгаха безцеремонно. Най-нагло и най-подло. Излъгаха и полицаите. излъгаха и мен.

По моя оценка Симеон шофираше с не повече от 150 км/ч. Аз се събудих от разтрисане на цялата кола. Ударих си главата. Слязохме и той каза, че е минал през някакъв много голям камък. А днес Иван ми каза, че всъщност не е видял никакъв камък на пътя. Симо се бил обърнал да си вземе цигара от задната седалка. Аз съм потресена, че той ми е спестил толкова важна подробност. Аз не мога да толерирам това нещо! Ние приключваме нашите работни отношения!“