Мъж от Оряхово се изявява като нинджа: Спуска се по въже от блок на 6-тия етаж, за да се спаси от полицаи (ВИДЕО)

271
Кадър: Facebook/ Д.Димитров

Зрелищен екшън се е разиграл в Оряхово. Смелчага от жилищен блок в Оряхово е заснет от очевидци как се спуска по въже от 6 етаж на блока, в който живее. Клипът събира почитатели и коментатори обсъждайки причината за странното решение на мъжа.

 

Мъжът е опънал въже, за да избяга по него от шестия етаж на блок в града. Местен жител разпространи видео, в което се съобщава и името на героя в него – Цецо Ненковия. Наречен е и най-големият нинджа.

На кадрите се вижда как мъжът пада, но бързо се окопитил и продължил да бяга. Какво се е случило и от какво се е уплашил, все още остава мистерия. Мъжът заплашвал хора в града с клане. Откраднал автомобил на своя съгражданка и заплашил бившия ѝ съпруг с нож, разказват съседите му. Управителка на казино в Оряхово пък се оплакала, че същият заплашил да я заколи, тъй като му забранила да влиза в игралната зала.

Появи се информация, че героят от видеото е откраднал тузарски джип и е заплашил мъж с нож и заради това се опитвал да се измъкне от органи на реда, които били по петите му, но от ОД на МВР Враца са отрекли категорично. Част от коментарите за куриозния случай са:

„Нито са го гонили полицаи, нито е крал кола“, заяви пред наш репортер той.

„Тоя от жена си бяга да пие”, шегува се жител на Оряхово.

„Това са истински пустиняци от Северозапада„-Г.Тодоров

„Аз ходя на скално катерене, но тоя е по добър от мен, признавам!“, коментира Б.Борисова.

Други пък предполагат, че е бил на гости на любовницата си, но неочаквано се прибрал ревнивият й съпруг.