Спешен призив за помощ: Млада майка се нуждае от средства, за да живее пълноценно (ВИДЕО)

1759
Колаж: Нова Вест

Даниела Каменова е млада жена, която има здравословен проблем, за който нейни близки разказват още през лятото. Има страница в социалната режа Фейсбук, където близките и призовават за помощ. Днес борбата на Дани за живота ѝ продължава. По думите на близките ѝ лекарите в България и в чужбина са на мнение, че не може да се предложи конвенционално лечение.

 

Сумата беше събрана и жената постъпи в болница в Истанбул. Лекарите там откриват бактериална инфекция с бактерия спирохета в тежък стадий. Инфекцията се е активирала вследствие на стрес и прекаран два пъти коронавирус – преди година и половина и през февруари 2022 г. След приключения курс на антибиотично лечение Даниела е изписана от турската болница с препоръка за довършване на лечението в България. Следва и лечение в Германия.

 

 

 Жената изпитва силни болки, парестезии, има мускулна слабост, започнала е да прави парези, трудно диша, не може да стои права, атрофията напредва бързо.

Според израелски медици е необходимо да се направят още няколко много важни изследвания. и има шанс за подобряване на състоянието ѝ. Необходими са 14 600 долара за довършване на изследванията, без лечение.

Ако искате да помогнете на Даниела Каменова, може да дарите средства  по следната сметка и чрез PayPal:

Дарителска сметка:

BG61BPBI79424024502701

Пощенска банка

PayPal: dani.k.euro@gmail.com

По публикацията работи: Велислава Велева