Том Круз с опасна въздушна каскада. Скача от самолет (ВИДЕО)

96

Том Круз отново е отново във вихъра си, като през уикенда се издигна на голяма височина, за да предаде послание на феновете си.

Докато една обикновена знаменитост просто ще излезе в социалните мрежи, за да напише нещо за последователите си, Том очевидно предава своите послания по неповторим за него начин.

Във видеоклип, заснет от снимачната площадка на предстоящия филм „Mission Impossible: Dead Reckoning“, звездата от „Топ Гън“ благодари на феновете си за забележителната година, след като продължението на гореспоменатия филм – „Маверик“, постигна огромен успех в боксофиса, съобщи „Метро“.

Той говори пред камерата, докато е наполовина извън самолета, с вятър в косата: „Здравейте всички. Ето ни над зашеметяващата Южна Африка, където снимаме „“Mission Impossible: Dead Reckoning“, първа и втора част. И не исках годината да приключи, без да благодаря на всички вас, че дойдохте в кината и подкрепихте „Топ Гън: Маверик“.

В този момент той е прекъснат от режисьора Кристофър Маккуори, който подтиква Том да продължи, тъй като трябва да „направят сцената“.

След това Том скача от самолета, преди да се обърне към камерата и да продължи с посланието си. Докато продължава да пада свободно, Том продължава: „Височината ми свършва, така че трябва да се върна на работа. Трябва да направим тази сцена. Пожелавам ви безопасен и щастлив празник, ще се видим на кино“.

В продължението на филма „Топ Гън“ от 1986 г. 60-годишният Том се превъплъщава в емблематичната си роля на Пийт „Маверик“ Мичъл, на когото е възложено да обучи школа от нови авиационни новобранци за специална мисия.

Маверик покори зрителите по цял свят с перфектното съчетание от пулсиращ екшън, яки компютърни ефекти и трогателни моменти, за да се превърне безспорно в най-касовия филм на лятото. Той стана най-касовият филм в 110-годишната история на Paramount, както и първият филм на Том, който достигна висотата от 1 млрд. долара в боксофиса.

Така че, естествено, човек трябва да отпразнува това, като… скочи от самолет.

По публикацията работи: Силвана Димитрова