Намериха мъртва оборотна „фея на любовта“, мечтаела да се издигне по „стълбичката“

565

Това е компаньонката Милена Санчес Кастро, която се прости с живота си на едва 20-годишна възраст. Амбициозното момиче мечтаело да стане една от най-скъпоплатените компаньонки. Това, което й се е случило обаче, е далеч от мечтите й – полицаи в Мадрид я намерили мъртва в необитаема квартира.

Тялото на 20-годишната компаньонка Милена Санчес Кастро бе открито миналата седмица от полицията в Мадрид в необитаема квартира в района на квартал „Арканзуела“ в испанската столица.

Санчес бе обявена за общонационално издирване на 23 ноември, след подаден сигнал от приятеля ѝ. По данни на полицията смъртта на момичето е настъпила след тежък удар по главата.

Жертвата, родом от Куба, е посветила живота си на това да проституира, целейки да се издигне по „стълбичката“ и да стане една от най-скъпоплатените компаньонки, разкриват близки до разследването източници, цитирани от 20minutos.

Според разследващите за последно тя е била с клиент на 22 ноември, но след като на следващия ден не се прибрала, приятелят ѝ подал сигнал в полицията.

В интервю за Телесинко майката на Кастро заяви, че дъщеря ѝ никога не е била компаньонка, но после обясни, че „дори и да е била такава, на кого е навредила, за да ѝ отнемат живота?“.

По публикацията работи: Пламена Сутева