След като задържаха Явор Бахаров заради наркотици: Актьорът смята, че случаят е „незначителен“

136

Както съобщихме по-рано днес, актьорът Явор Бахаров е бил задържан заради малко количество марихуана, което е носил в себе си. По тази причина има повдигнато обвинение, а самият актьор коментира случая като „незначителен“. Грози го и глоба от 1000 лв., която адвокатът му ще обжалва, в случай че бъде наложена.

Актьорът Явор Бахаров е с повдигнато обвинение за притежание на наркотици. Припомняме, че той бе задържан в неделя вечерта, след като у него било открито малко количество марихуана. Българският актьор прекара нощта в 4 РУП в София, след което бе освободен.

Според закона го грози глоба от 1000 лв., но адвокатът му Денислав Асенов заяви пред Нова телевизия, че ще обжалват мярката, ако такава бъде наложена. Самият Бахаров обяви, че случаят бил „незначителен“. Той е спрян за проверка след репетиция.

По информация на Нова у него е открит 0,3 грама коноп (около половин цигара марихуана). Обвинен е за притежанието ѝ, но това се води по закон „маловажен случай“ и към момента е без мярка за неотклонение, т.е. е освободен от ареста.

Припомняме, че известният актьор вече има условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Наказанието му бе наложено през юни 2021 г. и е с четири години изпитателен срок.

По публикацията работи: Пламена Сутева