Обграден от лукс: Дейвид Бекъм ползва удобствата на хотелска стая за 23 000 евро на нощувка (СНИМКИ)

227

Дейвид Бекъм е под светлината на прожекторите и на световното първенство в Катар. Бившият английски национал, който в момента е съсобственик на „Интер“ Маями, пристигна в Доха със съпругата си Виктория и децата си. Той е прекарал седмица в един от най-ексклузивните хотели в Катар – нощувката в нея е била 23 000 евро на вечер.

Наложило се е обаче Бекъм да напусне луксозния си хотелски апартамент в Катар, след като феновете на Англия са разбрали за местоположението му. Английската легенда била наричана „сър Дейвид“ от персонала, който иска той да остане в бъдеще. Той си е наел и личен готвач.

„Останалите гости изобщо не го виждаха много, защото имаше прекрасен апартамент, който е като хотел в хотел, което означава, че нямаше нужда да се смесва с тях. Той беше много учтив и очарователен с персонала и изглежда като много достоен човек. Сър Дейвид е един от най-известните мъже в световния футбол и за мен беше чест, че ни гостува.“, разказват от персонала.

Бекъм се e разхождал из Катар с лимузина със затъмнени прозорци, за да го пазят в тайна. Той също влизаше и излизаше от луксозния хотел през частен вход. 47-годишният играч посещава груповите мачове на Англия, като същевременно разглежда гледките, пишат от Mirror.co

Участието му в страната от Близкия изток обаче предизвика критики. Бекъм има дългогодишна връзка с катарците, след като завърши кариерата си с ПСЖ, който е собственост на държавата Катар.

По публикацията работи: Велислава Велева