Първата борса за употребявани смартфони вече и в The Mall София

3330

Phone Exchange е първата офлайн борса за употребявани смартфони с гарантиран произход! Магазинът може да откриете в град София в The Mall, ниво 1. На всеки, присъединил се към Facebook групата на Phone Exchange ще бъде поставен безплатно течен протектор WOWFIXIT в магазина в град София в The Mall, ниво 1.

Снимка: phone-exchange.bg

Благодарение на Phone Exchange всеки може да продаде смартфона си на най-добра цена, както и да купи телефон със сертификат.

Екипът от професионалисти ще предостави възможност на всеки един посетител на Phone Exchange да тества смартфона си напълно безплатно. Създаден е първия по рода си сертификат за качество за мобилни телефони FONNIT. С устройството за диагностика FONNIT можете да тествате всеки смартфон за минути. FONNIT тества абсолютно всички налични в модела функционалности в няколко лесни стъпки.

Със сертификата FONNIT всеки може да продаде смартфона си като гарантира качество, доказан произход, реални параметри и работещи функционалности. Така сделката ще е сигурна и без риск от измама. Диагностиката предоставя сигурност на купувачите – само с няколко клика те разбират дали желаният смартфон си струва! Сертификат FONNIT е синоним на качество и за това Phone Exchange се ангажира да купи Вашия смартфон, ако той е преминал успешно теста FONNIT. Екипът гради отношения – залага на персонално внимание към всеки клиент и гарантира сигурна сделка без риск. Смартфоните във Phone Exchange привличат интереса на посетителите, защото именно там ще откриете разнообразие от смартфони, със сертификат за качество FONNIT на най-добра цена.

С калкулатора на Phone Exchange всеки има възможност да пресметне сам цената на своя смартфон лесно и бързо. По този начин ще разберете каква сума ще получите за мобилния си телефон.

Phone Exchange предлага пълен набор от аксесоари за смартфони и таблети. В магазина ще откриете USB кабели, слушалки, зарядни устройства с марката Devia, както и разнообразие от калъфи и протектори. В продуктовата гама ще намерите и иновативния течен протектор WOWFIXIT – нанотехнология от ново поколение.

Снимка: phone-exchange.bg

В магазин Phone Exchange ще откриете протектори за всички марки и модели. При нас можете да направите своя смартфон уникален. Чрез иновативна технология, представляваща релефен печат върху специално фолио от Devia с принт от нашия каталог или снимка по избор. По този начин може да предпазите гърба на своя смартфон по най-добрия начин, без да му дава допълнителна дебелина. Ще откриете разнообразие от дизайни и модели.

Phone Exchange дава нов живот на смартфоните!

За повече информация може да се свържете на телефон: 0700 42 080.

На всеки, присъединил се към Facebook групата на Phone Exchange ще бъде поставен безплатно течен протектор WOWFIXIT в магазина в град София в The Mall, ниво 1.

Снимка: phone-exchange.bg