Спешно: Млада майка с тежка диагноза се нуждае от помощ (СНИМКА)

12541

Майка на 9-годишно момченце се бори с тежко заболяване – множествена склероза. Жената е диагностицирана с коварната болест през 2010 година. Тя прекарва по-голямата част от деня си в леглото, тъй като за нея всяко движение е свързано с усилие и умора. 36-годишната майка се нуждае от терапия, която ще бъде на стойност 50 000 €. Половината от сумата е събрана до момента.

Тя е млада жена, майка на едно прекрасно деветгодишно момченце. Тя е силна, борбена и смела.

Тя е Йоана, която мечтае да може да води детето си на училище, да кара колело с него, да ходи на работа, да се отбива до магазина след дълъг работен ден, за да избере нещо за вечеря, да върви по плажа, да се разходи в планината, за да подиша чист въздух.

През 2010 година Йоана е диагностицирана с коварната болест МС (множествена склероза). През годините е имала няколко тежки кризи, като всяка една е оставила следа във физическото й състояние. Днес, когато е на прекрасните 36 години, вместо с радост да изпълнява майчинските си ангажименти, тя прекарва по-голямата част от времето си на легло, защото всяко движение е свързано с усилие и умора.

Години наред, Йоана не се отказва да търси, за да открие начин да се върне към нормалния начин на живот, не се отказва да опитва различни методи, за да подобри физическото си състояние, неуморно търси своя „втори шанс“.

И ето, че го откри в терапия, която се прилага в Национален медицински хирургичен център Пирогов /А. А. Максимов Отделение по хематология и клетъчна терапия в Москва и представлява комбинация от химиотерапия и трансплантация на стволови клетки.

След разглеждане на документите, отразяващи състоянието на Йоана, беше получен отговор от клиниката, в който се отбелязва дата за приемането й – 27.02.2023г.

Терапията е на стойност 50 000 €, сума, която трябва да бъде събрана и преведена по сметка на клиниката до края на януари 2023г. За огромно съжаление това са пари, с които тя и семейството й не разполагат, затова се обръщаме към всички с молба за финансова подкрепа.

Титуляр: Йоана Емилова Влахова/ Yoana Emilova Vlahova
IBAN: BG51CECB979014B3342301 (в евро)
IBAN: BG64CECB979010B3342300 (в лева)
Основание: Дарение за Йоана Влахова

Снимка: С. Фердов