Идването на „звяра“ предрече Нострадамус. Ето какво е пророчеството на легендарния прорицател

1663

Легендарният прорицател Нострадамус, станал известен още приживе, успява да предвиди още преди векове съдбоносните събития от 2022 г. и предсказва идването на Антихриста. Пророкът вярва, че комета предвещава идването на Звяра.

Това коментират редица световни издания. Част от неговите предсказания са: сблъсъкът на царете ще затъмни погледа. Никой няма да види идването на Мабус; Мабус скоро ще умре, а след това ще настъпи чудовищна битка сред хората и животните. Тогава възмездието ще дойде от стотици ръце.

На фона на продължаващите политически събития, при които части от Украйна станаха част от Русия, което предизвиква гнева на Запада и на украинския лидер, съдбовното пророчество на Нострадамус звучи особено заплашително. И не само защото ситуацията в света се е нажежила до краен предел, но и защото пророкът е видял нова заплаха, която идва не към Русия, а към цялата Земя, а именно астероидът 2022 SE37 с диаметър 0,5 км, който лети към планетата. Неговото съдбоносно пророчество може да се тълкува в смисъл че в момент когато лидерите на държавите са под напрежение и между тях има неразбирателство някой ще се появи тайно и ще опита да вземе властта в тази година в която преминава кометата.

Заплахата от сблъсък между Земята и небесното тяло е малко вероятна. Учените прогнозират, че астероидът ще прелети покрай Земята и няма да се сблъска с нея. В случай на сблъсък обаче планетата ще бъде изправена пред катастрофа, сравнима с падането на Тунгуския метеорит. Според изчисленията на траекторията метеоритът може да падне в Тихия океан и да предизвика вълна, която да унищожи голяма част от крайбрежните градове на САЩ, Япония, както и части от руския Далечен изток.

 

 

По публикацията работи: Велислава Велева