Сузанита се е въоръжила с памперси и бебешки кремове: Майка й чака внучето „като топъл хляб“

229

Очаква се певицата Сузанита съвсем скоро да зарадва близките си с раждането на първата си рожба. Изглежда, че нейната майка Шенай е дори още по-развълнувана от самата Сузанита. Тя казва, че чака бебето „като топъл хляб“

„Сузанита е с контракции и до броени дни се очаква да роди. Лекар следи състоянието й, всички показатели са наред и бебето ще се появи по нормален път. Сузи е изключително подреден човек и всичко вече си е организирала сама – от оборудването за бебето вкъщи с памперси, кремове и играчки до чантата за болницата, когато дойде време за раждането“, споделя пред „България Днес“ майката на Сузанита Шенай Кузева.

Самата Шенай е в предродилна треска и с нетърпение чака появата на второто си мъжко внуче, след като другата й дъщеря Александра я дари с първото преди близо година и половина.

„Чакам внучето като топъл хляб! Най-вероятно се вълнувам повече от всички“, казва през смях Шенай и добавя, че шие гоблен с лика на внучето си, а когато се роди бебето на Сузанита, ще ушие гоблен и за него от първата му снимка.

По публикацията работи: Пламена Сутева