ССД подписва предизборно споразумение с партия “Български възход”

ССД подписва предизборно споразумение с партия “Български възход”. ССД поема ангажимент структурите и да окажат подкрепа на ПП “Български възход“ по време на предизборната кампания

Председателят на ПП “Съюз на свободните демократи“ Радослав Кацаров и лидера на ПП ‘Български възхода Стефан Янев ще подпишат днес Споразумение за политическо сътрудничество за предстоящите парламентарни избори.

“Надявам се следващия парламент да излъчи така необходимото на страната ни в този момент редовно правителство. Смятам обаче, коалиция “Български възход55 може да даде стабилност на управлението.“ заяви председателят на ССД Радослав Кацаров и изрази увереност, че с общи усилия заедно с партньорите, коалицията ще постигне целите си на тези избори.

ССД поема ангажимент структурите и да окажат подкрепа на ПП “Български възход“ по време на предизборната кампания. Двете формации споделят общо виждане за провеждане на политика базирана на български консерватизъм, възстановяване на доверието и укрепване на институционалното начало.