Обявиха смъртта на Ан Хечи за нещастен случай

158

Припомняме ви, че на 5 август, тази година, актрисата Ан Хечи катастрофира в Лос Анджелис. Още в деня на инцидента, състоянието й е било критично. Шансът тя изобщо да оцелее е бил почти нулев

Актрисата Ан Хечи е починала от инхалационна травма (травма при вдишване) и изгаряния след „огнената“ автомобилна катастрофа, която претърпя в началото на месеца, и смъртта ѝ , е обявена за злополука, предаде АП.

53-годишната Хечи е имала и счупена гръдна кост в резултат на „тъпа травма“, според информацията, публикувана на сайта на съдебния лекар на окръг Лос Анджелис.

Според съобщението пълният доклад от аутопсията все още се изготвя.

Отличената с „Еми“ филмова и телевизионна актриса беше изключена от животоподдържащата система в неделя, след като по-рано беше обявено, че е в мозъчна смърт.

Ан Хечи беше ранена, когато колата ѝ прескочи бордюр и се заби в къща в Западен Лос Анджелис на 5 август. Автомобилът и къщата избухнаха в пламъци. При инцидента пострада само тя.

Според изявление, публикувано миналата седмица от името на семейството и приятелите ѝ, Хечи е получила „тежка аноксична мозъчна травма“, причинена от липсата на кислород.

Детективите, разследващи катастрофата, казаха, че в кръвта на актрисата са открити наркотици. Полицията обаче прекрати разследването си, след като беше обявено, че тя е в мозъчна смърт.

Съдебният лекар посочва 11 август като дата на смъртта ѝ. Тялото на Ан Хечи беше на животоподдържащи системи, за да се запазят органите за потенциално донорство.

По публикацията работи: Силвана Димитрова