Защо тренировките с тежести за жени са полезни

45

Тренировките с тежести могат да се окажат полезни и ефективни не само за мъжете. Всяка жена се стреми да изглежда и да се чувства добре. Въпросът е какво е готова да направи, в името на това

Ето още едно решение: три пъти седмично, след като се занимавате с децата и преди работа, вдигайте щанга, натоварена с две плочи по 25 кг (или колкото можете) за 30-45 минути и след това свалете протеинов шейк. Правете същото всяка седмица, само малко по-тежко, предават theguardian.

Омръзна ми до смърт да слушам как жените трябва да се съсредоточат върху кардиото и да оставят тежестите на мъжете. В крайна сметка се оказваме уплашени и неуверени в себе си, придържайки се към класа по стъпки, когато костите ни викат за тежка съпротива. Има все повече доказателства, че жените се нуждаят от тренировки за устойчивост и сила, за да предотвратят остеопорозата след менопаузата. Със сигурност не е необходимо да е или/или ситуация, но ако нямате време, помислете за щангата и вдигайте малко по-големи тежести всяка седмица. Вашите стави, вашите деца и вашето 80-годишно аз ще ви благодарят. Това заяви Д-р Бернадин Джоунс.

По публикацията работи: Силвана Димитрова