Карадайъ, след като Нинова каза, че ще задържат мандата до 15 август: Познати болшевишки прийоми

531

Това коментира днес лидерът ДПС Мустафа Карадайъ, по отношение на думите на мандатоносителя БСП Корнелия Нинова, че най-вероятно БСП ще задържи третия мандат до 15 август. Карадайъ коментира този ход, като направи препратка към властта на Жан Виденов

„Тази провалена власт е може би най-лошата за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов”. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Народното събрание.

„Това са познати болшевишки прийоми. Когато една власт се е провалила и тегли държавата към пропастта и когато няма грижа за хората, властта се задържа до кръв“, заяви лидерът на ДПС по повод решението на БСП да задържи третия мандат до 15 август до избирането на председатели на КЕВР и КПКОНПИ.

Ще задържи ли БСП третия мандат до 15 август? (ВИДЕО)

,,Така беше и по времето на Жан Виденов. Тогава болшевишкият им лозунг беше „Власт без кръв не се дава“ или нещо подобно“, допълни Карадайъ.

По думите му „тази провалена власт е може би най-лошата власт за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов“.