А сега накъде: Костадин Костадинов с първи коментар след падането на кабинета

908

Костадин Костадинов направи първи коментар след падането на правителството. Според него този парламент донесе единствено срам и позор на българската демокрация.

Така че колкото по-бързо бъде изпратен в историята, толкова по-добре за България. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов пред журналисти в парламента, предаде novini.bg

Той определи правителството на Петков като „изключително слабо и престъпно спрямо българските национални интереси“ и допълни, че „всеки един го вижда по собствения си джоб, когато влезе да пазарува в магазина“.

Това правителство деградира международния образ на България, накара ни да се чувстваме несигурни в собствената ни държава и финалът на неговото некомпетентно управление беше опитът му да докара страната до прага на гражданска война с разломни разделения.

Костадинов за пореден път подчерта, че „Възраждане“ ще управлява само и единствено самостоятелно.

,,Няма политическа сила в този парламент, с която да разговаряме, защото в този парламент има пет американски и една турска партия, които защитават чужди национални интереси“, категоричен бе той.