Радостин Василев: Никога не съм бил политик, най-вероятно повече няма и да бъда

132

Това каза спортният министър в оставка Радостин Василев на протест в подкрепа на кабинета “Петков”. “Никога не съм вярвал, че ще се случи това, което се случи в последните дни“, допълни той

“Никога не съм бил политик, най-вероятно повече няма и да бъда”. Това каза спортният министър в оставка Радостин Василев на протест в подкрепа на кабинета “Петков”, предаде Нова.

“Никога не съм вярвал, че ще се случи това, което се случи в последните дни. Не можах да поставя своите справедливост и ценност над разбиранията на мафията. Аз предпочетох да остана на страната на моя народ”, каза Василев пред протестиращите и заяви: “Никой не може да ни купи. Аз съм влезнал в политиката, за да променям един модел”.

По думите му в ИТН има задкулисие.

“Не мога да ходя по улиците и да лъжа хората, че някой прави реформи, ако не ги прави. Аз не мога да заблуждавам хората, че в ИТН няма задкулисие, затова предпочетох да си тръгна. Аз не съм се продал, аз напуснах обиден и заставам зад моя народ, който трябва да постигне окончателна победа срещу мафията”, каза още той.

По публикацията работи: Станислава Гавазова