Дамски сникърси, които да комбинирате с рокля

2022

Сезонът на късите поли и роклите настъпи, а съчетаването им с маратонки е модна тенденция, която е тук, за да остане. Просто тръгнете по улиците и ще видите колко много жени залагат на тази комбинация, защото е удобна, практична и женствена. Ето и някакво съвета как винаги да изглеждате добре.

Появата на маратонките взриви модните закони. Днес сникърсите се носят навсякъде и по всяко време, а съчетанието им с рокли е новото нормално в градския стил. Не ни разбирайте погрешно, токчетата нямат алтернатива за официални поводи и специални събития. В ежедневието обаче любимите маратонки ни доставят нужното удобство, сигурност и готино излъчване. Категорично най-популярните обувки за дънки, клинове и спортно облекло, те също са перфектни за закачливи или по-изчистени рокли. Ето и кои са най-удачните попадения.

Кецове за по-младежко настроение

Те никога няма да остареят. Кецовете се съчетават перфектно с цветни клинове, шорти, къси панталони и поли. Те са най-универсалната градска обувка, която обича и роклите – от лен, деним или памук. Ако не сте фенове на класическите високи кецове, помислете за изрязаните по глезена модели за лятото. Те са толкова цветни, оригинални и неповторими, че със сигурност ще се съчетаят перфектно с десена или щампата на любимата ви рокля. Достатъчно е да погледнете какво предлагат големите магазини като CCC и ще се убедите сами.

За дамите, търсещи по-практични решения, помислете за кецове в неутрален цвят. Такъв чифт може да носите с абсолютно всяка лятна рокля, независимо от цвета, материята и кройката й. Със своята култова бяла гумена подметка, кецовете са леки, подвижни и винаги на линия за летни приключения и изненадващи пътувания. Моделите на платформи са по-екстравагантно решение, но и за този влак си има пътници, тоест подходящи поли и рокли за комбинация. За постигнете по-ефектна визия, съчетайте кецовете с лека туника или рокля над коляното.

Маратонки, бели маратонки – сигурният избор

Разкроените и по-свободни рокли с презрамки вървят чудесно с чифт красиви бели маратонки. В последните няколко сезона доминира именно бялото – от ниските модели до платформите и едрите “нарязани” подметки, които може да изберете и онлайн от платформи с голям каталог, например CCC и други. Белите маратонки могат да съдържат съвсем дребни орнаменти, като пришити лога, протектор на пръстите, кожени вложи отстрани или над глезена, цветни връзки и т.н. Дизайнерите използват от всичко по-малко – пайети, златни нишки и други, които може да комбиниране с подходящи аксесоари, очила и шапки.

Белите маратонки са отличен избор за носенето на едноцветна рокля или пък на такава на шарки или райета. Те са еквивалент на черните токчета, това ги прави задължителни за всеки дамски гардероб. Модел с нарязани подметки, например, ще ви помогне да балансирате визията си с разкроена миди рокля. Препоръчваме ви да ги носите с ниско изрязани чорапи тип “терлик”, които да не се виждат. А и така визуално силуетът на краката ви ще се удължи.

Ако бялото не е вашият цвят, изберете маратонки в актуалните пастелни нюанси. Какви обувки биха отивали повече на дънковата ви рокля над коляното, вталената дълга пола със странично закопчаване или любимия ми ленен сукман, с който отивате до кварталния магазин или на разходка в парка? Кожените сникърси са перфектни спътници на по-елегантните рокли, например с ръкави от тюл, бохо рокля, модел с дантелени орнаменти или пък такъв с асиметрична дължина.

Ами цветовете?

Заложете на еднакви или подобни цветове на роклята и сникърсите, за да постигнете елегантна визия. Ако търсите повече яркост и свежест, уверете се, че роклята и обувките имат поне един общ цвят, например червени връзки, които да съответстват на червеното каре на роклята. Ако пък имате пъстроцветни маратонки, най-добре е да изберете рокля в неутрален цвят, например лилаво-червени маратонки с кремава рокля.

Роклите и маратонките са неочаквано добра комбинация, която не среща ограничения. Отворете сайта на ССС и изберете новата си лятна визия.