Костадинов: Отиваме на нови избори, това е най-правилното решение

Това заяви Костадин Костадинов. „Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза“, допълни той

Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси.

Правителството със своите решения показва от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето защо най-доброто решение е то да се оттегли, за да започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство.

Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най-правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза. Те са единственото решение, с което ще сложим край на този некомпетентен и лъжлив управленски режим и ще започнем да прилагаме политически решения за справяне с кризите.

Всякакви палиативни мерки като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията, показват деградацията на българското управление и ни връщат обратно в 90-те години в безвремието на Беров. Само че сега сме в безвремието, агонията и деградацията на Петков.