Овен: Днес в живота Ви ще стане интересно събитие

380

Овен
В живота Ви ще стане интересно събитие, което може да сложи началото на редица важни и завладяващи промени. Трябва, обаче, да имате предвид, че не винаги ще успявате да държите ситуацията под контрол. Бъдете готови да се доверите и на дреуг човек – например на стар приятел или надежден партньор. Ще имате куп възможности да намерите подходящо приложение на своите изключетелни възможности и таланти. Не се страхувайте да експериментирате: неуспехи в новите начинания са малко вероятни. Още повече, че денят е неимоверно подходящ за романтични признания.
Телец
Зачестилото Ви пребиваване пред публика ще Ви даде възможност да се откъснете от вътрешния диалог, който усилено водите със себе си вече от няколко дни. Сега може да изключите онази част от мозъка си, която отговаря за мисленето, и да прекарате някое време, скачайки от една повърхностна дреболия на друга. Разтворете обятията си за външния свят! Ако е възможно, идете някъде, където бихте могли да се хвърлите с главата надолу в епицентъра на действието. Смесете се с тълпата!

Близнаци
Посветете днес, заедно с любимия си човек, времето за любуване на природата, на свежия въздух и на прелестта на момента. Постарайте се, да не изпуснете тези вълшебни минути, занимвайки се с изясняване на отношенията.

Рак
През този ден сантименталността не Ви е нужна, а по-добре ше бъде да проявите тактичност към хората, които Ви заобикалят. В семейството или в романтичните отношения са възможни обиди и недоразумения. Времето е неудачно за професионална работа и бизнес. Пазете се от преяждане, излишна социална активност и финансова екстравагантност. Това няма да е някой от леките дни. Възможно е влошаване на самочувствието или настроението. Ако сте типичен представител на своя знак, особено остро ще реагирате на всякакви неприятности и усложнения, свързани с дома, семейството, местожителството или условията на живот. Не е изключено охлаждане на отношенията с родителите или партньора по брак, както и връщане на предишните причини за разногласия. Към неуспехите от професионално естество трябва да се отнесете хладнокръвно – това са естествени грешки, допуснати поради липса на опит.

Лъв
Ще се наложи да се примирите с факта, че далеч не всички са готови да признаят Вашето превъзходство. Това е ден на конкурентна борба, която ще бъде доста напрегната. За нея ще се намери място не само в деловия, но и в личния живот. И ако в професионалната сфера няма да Ви е така трудно да изместите съперниците, то с факта, че за любимия човек не се явявате център на Вселената, едва ли ще можете да направите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има нужда да остане на саме със себе си, и не отнемайте на любимия човек това негово право.

Дева
Ако днес се потрудите достатъчно, ще постигнете много от своите цели. Наистина, за целта ще се наложи да се откажете от обичайната си тактика, и да потърсите нови съюзници, но промените ще са Ви безусловно полезни. За някои от представителите на Вашия знак ще се появят нови покровители, готови да поддържат много смели техни начинания финансово, и да оказват безкористна помощ. Бъдете откровени с близките си: те няма да Ви простят неискреността. Има вероятност да успеете да си изясните, какво безпокои и тревожи любимият Ви човек, и да помогнете на своята „половинка” в преодоляване на трудностите.

Везни
Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион
Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец
Неутрален ден. Спокойно продължавайте започнатото, без да обръщате внимание на малките затруднения. Днес ще можете да постигнете много от това, което сте запланували. Ще Ви подкрепят отдавнашни съюзници, а нови днес едва ли ще се появят. Може да възникне напрежение в отношенията с шефовете, но Вие ще успеете да изгладите ситуацията. Ако сте родители, постарайте се да отделите повече време на децата. Освен това, към решаването на каквито и да е семейни проблеми, днес трябва да се отнесете сериозно. Бъдете по-икономични.

Козирог
Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей
Добре би било днес да си спомните за значението на думата „компромис”, и да му потърсите приложение в личния си живот. Днес сте склонни да заемате крайно твърда позиция както по важни, така и по второстепенни въпроси, а това ще увеличи вероятността за конфликти и разправии. Между другото капчица дипломация би Ви позволила и спокойствието да запазите, и да се договорите за много неща. Вероятни са неочаквани открития и известия отдалече. Новата информация ще изисква незабавна реакция, а това ще Ви накара да мислите бързо и да не губите времето си напразно.

Риби
Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша.