Адвокатът на Амбър Хърд: Ще видите кой е истинският Джони Деп (СНИМКИ)

381

Сагата Джони Деп – Амбър Хърд продължава. Адвокатът на Хърд отправя тежки критики към известния актьор, твърдейки, че многократно е упражнявал физическо и сексуално насилие над Амбър Хърд

Делото за клевета, заведено от холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, вероятно ще се превърне в шестседмична, кална сапунена опера Това предупреждение отправиха към съдебните заседатели във Вирджиния адвокатите на актрисата, предаде Асошиейтед прес.

„Ще видите кой е истинският Джони Деп – зад славата, зад пиратските костюми“, заяви адвокатът на Хърд Дж. Бенджамин Ротънборн пред съдебните заседатели по време на встъпителните пледоарии. „Тъй като Джони Деп заведе делото, всичко това ще излезе наяве“.

Деп заведе дело за клевета срещу Хърд в съд във Феърфакс, Вирджиния, след като през 2018 г. актрисата написа статия във „Вашингтон пост“, в която се описа като обществена фигура, жертва на домашно насилие – тема, широко застъпена в публикацията.

Джони Деп заяви, че статията го клевети, тъй като в нея има твърдения за насилие. Актьорът отрича да е малтретирал Хърд.

По време на встъпителните пледоарии във вторник Ротънборн заяви, че доказателствата ще покажат, че Джони Деп многократно е упражнявал физическо и сексуално насилие над Амбър Хърд. Адвокатът на актрисата добави, че не е необходимо съдебните заседатели да се правят на рефери на бурния брак на двойката, ако се съсредоточат върху основите на закона за клеветата.

По публикацията работи: Пламена Сутева