В тези 3 държави живеят най-красивите мъже на света

919

Всяка държава има различни стандарти за красота, но определено такива има навсякъде. В някои страни за красиво се възприема атлетичното тяло, в други като привлекателно определят наднорменото тегло, трети харесват хора с тъмни очи и тъмни коси и въобще стандартите са най-различни 

Стандартите за мъжката красота съществуват от древни времена. Древните гърци са първите, които са ги посочили. В култ била издигната атлетичната фигура с добре развити мускули, широк гръден кош и дълги крака. Каналът на Михаела Самарджиева във vbox7 разкрива държавите, където можете да срещнете от Ален Делон до Джейсън Момоа.

Сърбия – како је добро, добро је!

Може би ще се изненадате, но братята сърби са мъжкари до мозъка на костите си –  груби и първични, с типичните черти на красиви балкански мъже. Черни коси, тъмни въгленови очи и вродено обожание към жените. Те могат да не ти отворят врата или да ти целунат ръка, но ще те накарат да се почувстваш като богиня.

Испания – горещи мачовци

Ако се чудиш къде мъжете ще ти ръкопляскат като минеш по улицата и къде ще ти свалят звезди, дори ако си купуваш кафе в магазина – то това е Испания. Там са ценители на красивите сеньорити и всяка жена няма да остане незабелязана. Испанските мачовци са един път и ако сте имали дори една нощ с такъв мъж, ще сте на седмото небе. Ако очакваш обаче нещо сериозно от тези огнени мъже, няма как да стане.

Дубай – екзотика до припадък

Дубай не случайно се превърна в любимо място за много българки, защото тук освен молове и скъпи ресторанти, можете да срещнете шейхове, петролни магнати, известни дизайнери и ресторантьори. В Дубай всеки е някой и можете да срещнете наистина класни мъже, които ще ви накарат да се почувствате минимум като кралица.