Любопитно

Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Седмичен хороскоп

Овен

Отделете си време за размисъл

През седмицата ще се заемете с изпълнението на най-съкровените си планове. Имайте предвид, че събития ще ви накарат да коригирате някои от тях и вие, макар и с нежелание, ще се наложи да се съобразите със случващото се. Днес не предизвиквайте спорове. Спокойната обстановка в дома ви през почивните дни ще помогне да се разгърнат творческите ви възможности. В понеделник се постарайте да не вземате бързи решения, отделете си време за размисъл. Във вторник бъдете деликатни, не предизвиквайте спорове. В сряда всичко си идва на мястото. Четвъртък е много силен ден.

Телец

Инициатива и творчество

През тази седмица ще трябва да предоставите на обкръжението си свободата на избора, не използвайте авторитета и положението си за оказване на натиск. Днес не отлагайте работата, каквато и да е тя, заради удоволствие, колкото и да ви привлича. Утре почивайте и се занимавайте с домашните си дела. Следобед може да си устроите малка екскурзия или празник с близките. В понеделник довършете всичко изостанало. Във вторник ще ви затрупат срещи. От сряда всичко, което ще правите, ще изисква от вас инициатива. В четвъртък ще се занимавате с финансови проблеми.

Близнаци

Съсредоточете се

За вас е важно да се съсредоточите във всичко, което вършите. Не разчитайте много на силите си. Не се напрягайте излишно, защото вие сте доста склонни да поемате повече, отколкото можете да свършите и да рискувате. Днес и утре изчистете от дома си всичко старо, ненужно и което от много време чака да бъде поправено. В понеделник тези, които работят с хора, ще бъдат много заети. Вторник ще ви донесе разнообразни срещи и неочаквани обрати в някои контакти. Сряда е ден, в който ще се подготвяте за важна среща вечерта. В четвъртък приключете всичко за седмицата.

Рак

Сдържаност и съсредоточеност

Ще намерите решение на най-важните проблеми. С незначителни усилия вие ще получите като че ли от само себе си неочаквани победи. Ако се замислите, ще се убедите, че целият ви успех през периода се дължи на здравата основа, която сте подложили през предишните дни. Днес намерете време за себе си и семейството си. Утре и в неделя направете нещо за здравето си. В понеделник през целия ден ще решите трудни делови проблеми. Във вторник неочаквано произшествие ще ви опъне нервите, но ще се справите. В сряда намалете темпото. В четвъртък прегледайте документацията си.

Лъв

Не се поддавайте на ласкателства

През цялата седмица няма да имате подходящи условия за взаимност. Не се поддавайте на ласкателства. Ще сте настроени творчески и това ще окаже положително влияние върху всичко, което правите. С творчеството си ще се изкачите на по-високо стъпало в кариерата си. Днес не изпадайте в крайности от буйна веселост и оптимизъм до отчаяние и песимизъм. В понеделник не поемайте чужди задачи. Във вторник се разплатете за извършена работа или върнете дългове. Сряда ще ви донесе творческа победа, за която дори не сте и сънували. В четвъртък ще се мотаете и нищо няма да ви спори.

Дева

Много несвършени неща

Заради вълнуващи ви събития ще сте разсеяни, не можете да се съсредоточите, а около вас има незавършена работа. Опитайте се да се мобилизирате. Тези, които успеят, ще могат да се похвалят с извършеното. Днес ще възникват конфликтни ситуации, но се постарайте да ги приключите по мирен път. Ще усетите, че съдбата ви се усмихва през уикенда – много неща, които ви се струват дребни, ще се окажат стъпала към по-висока материална обезпеченост. В понеделник и вторник не закъснявайте за работа. В сряда ще се срещнете с човек, важен за кариерата ви. В четвъртък ще работите рутинно.

Везни

Нищо не ви затруднява

Довечера и през уикенда почивайте в приятелска компания или с близките си. В понеделник ще се настройвате за работа, няма да ви спори и ще се ограничите, с каквото искат от вас в момента. Във вторник събитията ще се развиват в положителна посока. В сряда не отказвайте на молби за помощ, нито на приятели или колеги, нито на малко познати хора. Всичко, което направите за другите, ще ви се върне многократно и ще получите повече, отколкото ще дадете или ще вложите. В четвъртък до обед нещо ще ви държи в лошо настроение, възможно е да е застой на съдебно дело или здравословен проблем.

Скорпион

Дните ви предлагат шансове

Започва прекрасна седмица, подходяща и за смели действия. Ще имате благоприятна обстановка за успех. Днес няма да ви безпокоят съмнения и колебания. През уикенда ще имате интересни запознанства, които ще се окажат полезни. Още от понеделник седмицата ще започне напрегната. Всяка трудност ще преминете със собствени сили. Въпреки добрите резултати не ви съветвам да рискувате. Във вторник ще се появи добър шанс да демонстрирате на околните най-добрите си качества. В сряда всяка среща ще ви носи малка победа, а в четвъртък ще ви предложат допълнителна или нова работа.

Стрелец

Чака ви успех

На много предни позиции сте и през тази седмица ще научите нови неща за колеги, които ще ви помагат. Чака ви успех и колкото и да ви се струва трудно, ще го имате. Днес ще се сблъскате с любопитството, особено на хора, които не сте виждали отдавна. Утре си осигурете тишина и спокойствие. Ако ви трябва помощ в неделя, обърнете се към най-близките си. В понеделник ще настройвате деловата си дейност прецизно и с удоволствие. Във вторник ще се насладите на резултата. В сряда проконтролирайте деловата и личната си документация. В четвъртък внимавайте при преговори или подписване на договори.

Козирог

Използвайте чара си

Представителите на тази зодия са привикнали на трудности и ще извлекат полза от професионалните си позиции, използвайки чара си и дипломатическите си способности. Днес направете всичко възможно да пътувате сами или с приятели и да обогатите впечатленията си. Утре се оградете от контакти, които не ви изморяват. Останете в леглото в неделя. В понеделник ще трябва да се концентрирате над непосредствените си задачи. Във вторник обсъдете подозренията си за грешки с колегите. В сряда не се заседявайте до късно на работното си място. В четвъртък намалете темпото.

Водолей

Малки, но важни успехи

През седмицата трябва да съсредоточете вниманието си върху много прецизна работа с финансови документи. На пътя ви може да се появят редица прегради, чието преодоляване ще се окаже доста трудно. Днес работете в офиса, довършете изостаналото. Утре бъдете внимателни в контактите си с непознати хора. В неделя може сами да усложните работата си със собствената си разсеяност. Не давайте мнения, не участвайте в обсъждания в понеделник. Във вторник не започвайте отговорни неща. В сряда всичко ще бъде както го искате. За четвъртък не планирайте нищо сериозно.

Риби

Не давайте обещания

Главната ви задача през тази седмица ще бъде да намирате общ език с хората около вас. Седмицата ще е богата на събития, ще ви изпълни с много впечатления и ще способства за осъществяване на най-смелите ви планове. Най-добрата ви почивка ще бъде, ако направите кратко пътешествие с приятните ви хора. В понеделник идете рано на работното си място и проверете още веднъж планираното за седмицата. Във вторник работете сами, няма да ви се стиковат желанията с други хора. В сряда може да започнете всичко ново и трудно. В четвъртък нещата като че ли сами ще се движат напред.

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Редакция Нова Вест

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Прогнози за интериорния дизайн през 2025 г.: какво да очакваме?

С всяка година интериорният дизайн се променя и развива, като носи нови тенденции и концепции…

преди 2 седмици
  • Спонсорирани

Какви документи са необходими за данъчна оценка на имот?

Данъчната оценка на имот е процес, който се изисква при различни сделки или административни процедури,…

преди 2 седмици
  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 месеца
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 месеца
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 месеца