Какво вещаят звездите за всяка една от зодиите: Пълен седмичен хороскоп

507

Овен

Първи идва зареден с емоции и ескалираща агресия на места. Марс и Луна са в съвпад. На 2-3-и не се препоръчва активна работа и занимания с отговорни проекти. Добре е на 4-и да се отворят нови фирмени дейности и нови заведения. На 5-и не работете в екип. 6-и е благоприятен за публични дебюти. На 7-и са вероятни алкохолни и лекарствени злоупотреби и алергични реакции.

Не подхващайте болни теми, особено по отношение на имотни дела и делби. Не поемайте ангажименти за утрешния ден. Не се включвайте в чужда игра и връзка, не споделяйте тайни и намерения. Не приемайте да замествате колега. Започнете двудневна прочистваща диета. Не правете планове, работата ви ще трябва да почака, а това може да ви постави в неизгодна позиция. Ще накарате някого да играе по вашата свирка.

Вероятни са измами от страна на трети лица в отношенията ви. Може да прекалите с алкохола или да хапнете нещо, което ще възбуди старата ви алергия. И в любовта и връзките се появява опасен дразнител.

Телец

Навлизате в пречистващ период, но не само по отношение на тялото, а и на душата и връзките. На 2-3-и спазвайте диета, планирайте, но нищо съществено не започвайте. 4-и е благоприятен за отделяне от старите бизнес партньори. На 5-и трудно ще запазите неутралитет. Подпишете първите си договори на 6-и. На 7-и си дайте сметка каква мотивация движи партньори и конкуренти.

Посетете родители и роднини. Между другото опитайте да уредите имотни дела. Разходете се, ще откриете нещо, което търсите от доста време. Ще се случват сибития, които осветляват нещо тъмно и завоалирано в отношенията. Ще се направи равносметка и ще се вземат съответните решения. Добре сварете и опечете храната си. Ако изпитате нужда да видите някого, обадете му се, а ако към някого изпитате неприязън помислете дали не е време да го изключите от контактите си. Може да вземете решение за започване на нова търговска дейност. Ще ви спъват комплексите от детството или от минали събития, в които сте се провалили. За вечерта не планирайте важни преговори и се приберете навреме. Посетете капацитет за съвет, особено в области, в които не сте компетенти, а се налага да се взимат отговорни решения.

Близнаци

На 1-и в неблагоприятна позиция са родените около 5 юни. Луна и Марс ви гледат в опозиция и в конфликтен аспект с Нептун от Риби. На 2-и не предприемайте нищо важно. На 3-и се доверете на интуицията. На 4-и елиминирате тези, които се колебаят. На 5-и работете самостоятелно и не се съобразявайте с тези, които не се съобразяват с вас. 6-и ви вкарва в задължения, а 7-и в разходи.

Подсъзнателните ви усещания ще се окажат верни, ще ви спестят разочарования и загуби. Чакайте предложение за съвместна дейност. Вървите към рестарт на стопирана в миналото дейност. С лекота ще заемете и нечие място в любовта. Време е за качестен скок и нападение по всички важни за бъдещето ви посоки, отношения и дейности. Който изчаква или се колебае ще бъде отстранен от конкуренцията.

Противопоказно е да се работи в екип, но би било добре да оглавите такъв и да заемете шефското място. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Ще разберете къде ви е мястото и ще ви се помогне да извлечете ползи. Всичко ще ви дразни и разболява, ще ви предизвиква към агресия, алергични прояви и токсичности в отношенията. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол.

Рак

1-и и 7-и са дни свързани с алергични прояви след алкохолни злоупотреби. Не отивайте в крайности. На 2-и нищо ново да не се започва, не давайте големи обещания. 3-и ще ви даде ясна индикация кое е полезно и кое е вредно за вас, за работата и бъдещето ви. На 4-и всеки старт ще е успешен, стига да не се колебаете. За 5-и се препоръчват само двустранни преговори. 6-и носи късмет.

Добре е да се преговаря, да се сключват нови договри, да се търсят спонсори, да се участва в конкурси и търгове. Родените в първата декада са в по-изгодна делова и лична позиция. Не е време за ограничение в контактите и за излишна скромност. Не спазвайте диета, колкото и да изядете няма да напълнеете.

Може да се скарате с някого преди да се сдобрите и помирите с любов. Всяка идея ще се приема на нож и ще бъде посрещана с агресивна или безмълвна съпротива. Трудно ще убедите някой да ви съдейства или да бъде с вас, но ако успеете ще изпитате невероятни усещания, стига да не прекалявайте със стимулантите и алкохола.

Лъв

На 1-и за вас действа пръстът на съдбата, дава ви се шанс да се разпореждате на доста нива. На 2-и не взимайте отношение към провокациите. 3-и ви предлага различни варианти, направете интуитивен избор. На 4-и ще ви нападат хора без самочувствие, постарайте се да покажете ниво. На 5-и не се включвайте в колективни дейности и инициативи. 6-и ви дава повече права, а 7-и нужната информация. Направете нужните корекции, не оставайте друг да взима важните решения вместо вас. Интуицията сочи верните ориентири и позицията, която ви приляга. В момента група хора се опитват да насочат вниманието ви в грешната посока. Не може да стоите в пасивно изчакване, но и прибързаната ви реакция може да ви вкара в заложените капани. Не участвайте в залагания и облози. Подайте ръка на качествени партньори в бизнеса и в живота. До утре на обед не спазвайте диети, няма да напълнеете колкото и да изядете.

Доста хора ще се държат неадекватно, ще му „отпуснат края” на празника на приятеля Иван и в момент на алкохолно опиянение може да споделят важни тайни. Постарайте се да останете с трезв ум и хладно сърце и ще получите това, което ви е необходимо. Може да се получат изгодни предложения, след дадената от вас оферта или информация.

Дева

На 1-и може да влезете в конфликти с познати и непознати. На 2-и приключвате с важен етап от живота и връзките си. Довършете обещаната работа. На 3-и всичко предприето ще носи ползи и придобивки. Доверете се на интуицията. На 4-и сваляте гарда в неподходящ момент. На 5-и ще спечелите от консултантски услуги. 6-и изисква точно следване на закона, 7-и е рисков.

Доверете се на импулсите и сигналите на тялото и душата. Яжте само това, което ви се дояде и ви е сладко, дори и с риск да обидите домакините. Ако изпитате симпатия към някого бъдете с него. Дистанцирайте се от тези, към които почувствате някаква негативна реакция. Не се подавайте на влияние, направете своя избор.

Бъдете сигурни, че ще трябва да се натоварите и с чуждите задачи и проблеми. Успехът ви ще е там, където работите самостоятелно или сте двама. Ако допуснете трети в отношенията ще претърпите загуби и може да се очакват проблеми в работата и в чувствата. Днес третият е излишен и си тръгва.

Ще бъдете подложени на тест и в бъдеще може да бъдете предпочетени за нова работа и дейност с добра перспектива. Постарайте се да дадете най-доброто от себе си при делови срещи и контакти. В следващите дни сте в трудна юридическа позиция.

Може да се стимулират алергични реакции на различни нива, както в здравословен, така и в партньорски план. Ще ви дотежи връзката с някой, с когото мислите различно и вече гледате в различни посоки.

Везни

1-и е ден на крайни мнения и решения. На 2-3-и не се занимавайте с отговорна работа, ако не искате после всичко да поправяте и преправяте. Очертават се намеси. На 4-и стартирайте нов проект или нова дейност, отворете нов търговски обект. 5-и е ден на фатално привличане, старото среща младото. На 6-и подпишете нови договори и преговаряйте с нови партньори. На 7-и правете промени в движение.

Основната битка е с личната ни нерешителност. Ако останете пасивни и оставите друг да води играта със сигурност ще изпаднете в подчинителна и губеща позиция. Сега е момента да се преборите с комплексите си и да коригирате старите грешки в подхода, в действията и в отношенията с партньори. Не отстъпвайте от позицията си, независимо оказвания натиск.

Може да попаднете под фатално влияние и привличане. Всичко може да потръгне успешно и да донесе ползи, ако водите принципна и юридически издържана политика. Денят е благоприятен за сключване на нови договори, за приемане на нови закони, оферти и за посредническа роля в работата на други двама. Не е лесно да си арбитър, но ще ви се наложи. Бъдете сигурни, че ще ви наблюдават и оценяват. Явете се на изпити и конкурси.

Скорпион

1-и е ден изискващ нови решения на старите проблеми. Добре е да се мисли за имотни делби и сделки с недвижимости. 2-и е ден на изкушения и съблазни, не повтаряйте старите грешки. На 3-и получавате лично прозрение за пътя напред. Доверете се на интуицията. На 4-5-и не играйте рисково и не участвайте в залагания. Потисканите желания взимат връх. На 6-7-и късметът е с вас.

Нужни са нови решения. Реалностите ни връхлитат и развалят празничната магия. Не бързайте да гасите новогодишните лампи, търсете нов подход в старата ситуация. Време е да се отделят старите от младите.

Взетите решения ще се нуждаят от корекция, нищо да не се обещава.

Но, ако към нещо усетите привличане тръгнете в тази посока. Едно приятно чувство ще ви отведе там, където трябва и е добре за вас.

Може да попаднете на нещо търсено отдавна, но да си знаете, че част от истината ви се спестява. До вечерта попадате в капани, от които трудно ще се измъкнете. Не поемайте рискове.

Чакайте повишение и преназначение. Добре е днес и утре да стартирате нов предмет на дейност и да водите преговори с настоящи и бъдещи партньори. Лесно ще ви приемат и ще се внедрите в среда, където ще се чувствате на мястото си и ще ви правят място.

Стрелец

1-и е рисков и алергичен. Луна и Марс от вашия знак са в конфликт с Нептун от Риби. Все от нещо ще ви заболи и засърби. Започнатото на 2-и ще тръгне накриво и ще се преправя. На 3-и се доверете на сетивата. На 4-и действайте активно, не чакайте покана. 5-и дава шанс за старт на нови дейности, договори и инициативи. 6-и ви вкарва в юридически затруднения. 7-и изисква компромиси.

Търпите различни неудобства, които качват градуса на личната неудовлетвореност и лесно може да се отиде към конфликти. Смирете се, идете на силно и благо място, опитайте да мислите позитивно.

Тръгвате за едно, а получавате друго, надявате се на любов, а си тръгвате разочаровани. Не се препоръчват много контакти. Не яжте нищо алангле. Опитайте да претоплите и семейната манджа със закъснели подаръци и внимание.

Яжте само това, което ви се дояде и се вижте само с тези, които истински обичате и цените. С някакво шесто чувство усещате къде не ви е мястото, но и къде може да реализирате успехи.

Козирог

Направете крачка в посоката, която ви привлича. Меркурий напуска вашия знак, а това ви лишива от някои предимства в информационния поток и търговските интереси. За един това може да означава преназначение на странична позиция, а за друг открито париране на амбициите в дадена област.

Не правете компромиси в отношенията, не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с тези, които ви притискат, потискат и манипулират. Полезно за вас е всичко, което ви носи радост. Време е за активни и настъпателни действия, ако искате да запазите позицията си и да заемете нова на по-високо и благоприятно за развитието ви ниво. Днес пасивните хора ще претърпят поражение и ще отпаднат от играта. Изискването е да бъдете честни в отношенията. Една лъжа ще ви излезе солено, ще ви извади от печеливш екип или връзка. Мислете и за любовно обвързване, от утре и църковните бракове са разрешени.

Ще отпаднат някои тормозещи връзки и ще се създадат нови полезни контакти. Канете гости и гостувайте. Пътувайте и поздравете за празника стар приятел. Имате шанс да заемете овакантеното място и в нечие сърце.

Водолей

1-и е ден с ведро излъчване, стига да не забелязвате чуждите грешки и да контролирате своите. На 2-и попадате под власта на изкушения. Останете където сте. 3-и ви озарява с идеи, които е добре да реализирате. Тръгнете към това, което ви привлича. 4-и е ден на комплексарски игри. На 5-и печели самостоятелният избор. На 6-и правите силен ход. 7-и носи предложения и от чужбина.

Каквото се каже ще хвърли семето на надеждата или разочарованието. Направете огледи на имоти, може да намерите нещо изгодно. Старайте се да не се натоварвате с тежки физически и умствени дейности. Не взимайте отношение и страна в спора на други двама. Предстои ограбващо новолуние в сатурновота ви дупка. Не давайте и не приемайте съвети, не поемайте чужда грижа и отговорност. Родители и деца теглят в различни посоки и не постигат примирие. Важното е да не оставате пасивни и да излезете от рамките на ограниченията, които сами сте си създали.

Но ако сте решили да бъдете добрият самарянин сега е момента. В живота ви може да се появи фаталната връзка в личен или бизнес план. Не се знае как ще се развият нещата в бъдеще, но началото ще бъде оптимистично и ще се почувствате окрилени.

Едно приятно чувство показва накъде да вървите и с кого да се срещнете, а неприятните усещания говорят, че трябва да ограничите ангажиментите с тези, за които мислите. Доверете се на вътрешния си избор и усещане.

Риби

Ще ви изпревари някой и на работното място, особено ако сте го оставили за заместник. Всеки си плете кошницата и показва на какво е способен.

Всяко влизане в зависимости ще ограбва труда и дарбите ви. Отложете за следващите два дни подписванто на новите си договори. Тази вечер колелото на съдбата се завърта и ви вади от кризата.

Всичко предприето ще ви вдига нивото и ще дава възможност да направите пробив в средата си, да се изявите на сцената и в отношенията и да получите заслужени награди и признание за труда си. Покажете дарби и таланти, явете се на конкурси.

Сключете нови договори, включете се в спонсорски програми и си уредете срещи с хора, които могат да подкрепят и финансират личната ви инициатива. Внимавайте с алкохола. Не отивайте в крайности и не си позволявайте да излъчвате негативизъм. Бъдете максимално дипломатични. Чудесно време за радост и веселие, без да има нужда от усилия.

Доверете се на вътрешния си избор и усещане. Забавлявайте се и се отпуснете. Време е да му отпуснете края. Не се взимайте на сериозно.