Здраве, мъдрост и любов: Какво пожелаха политиците за Коледа?

132

Част от българските политици отправиха пожелания за Коледа в социалните мрежи към българите. Те пожелаха мир, любов, спокойствие и здраве на всички

С пост в социалните мрежи държавният глава Румен Радев поздрави българите за празника.

„Честито Рождество Христово! В днешния ден, носещ вяра и надежда, пожелавам здраве, благоденствие и разбирателство във всеки български дом. Нека светлината на големия християнски празник ни окрилява за добри дела и съпричастност с нуждаещите се, нека ни дава сила да продължаваме заедно да градим достойно бъдеще за всички“, пожела Радев.

Поздравът на премиера Кирил Петков беше със снимка от празничната трапеза, на която са се събрали със семейството си. Той присъства и на празничната литургия в храм-паметника св. Александър Невски.

Какво сложи на трапезата на Бъдни вечер Кирил Петков. Вижте трите му дъщери и съпругата Линда

„Честито Рождество Христово! Здраве, мир и благодатни дни за всички, безчет споделени мигове на щастие с любимите хора! Силна вяра в доброто! Чудеса в душите и делата ни!“, написа вицепрезидентът Илияна Йотова във Фейсбук.

На светлия празник отново със снимка на своите внуци лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отправи своите пожелания за здраве щастие, мир и любов. От публикацията във Facebook става ясно, че като коледен подарък внуците на Борисов са получили куче.

„Да сме здрави и щастливи, мир и любов в домовете ни! И нека Рождество да изпълни дните ни с надежда!“, написа лидерът на ГЕРБ.

По традиция и тази година лидерът на БСП и настоящ вицепремиер Корнелия Нинова показа как подготвя празничната трапеза за Бъдни вечер.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов също поздрави за празника и пожела здраве, мъдрост и спокойствие на хората.