Кои зодии ще получат предложения за брак по Коледа?

65

Коледа е утре и магията е във въздуха! Светлият празник събира семействата заедно и ни подарява много щастливи мигове. Сега 25-и декември ще бъде още по-специален за няколко зодии. Вижте кои са те, според „Elite Daily“.

Телец
Планетата, която ги управлява, Венера сега е ретроградна и периодът около празниците е значим за тях. Ще бъдат подтикнати да оценят отново как постигат комфорт и стабилност. На Коледа може да ги очаква голяма промяна в кариерата и ще трябва отново да помислят върху ценностите си. Те са хора, които обичат сигурността. И стоят в зоната си на комфорт, дори когато има шанс да израснат. Сега това може да се промени. Ще помислят върху това и след 30-и януари, когато Венера вече не е ретроградна, ще са освежени, заредени и готови за новата година и новите предизвикателства.

Дева
Те са продуктивни, сериозни, работливи зодии, които винаги отдават значение на детайлите. Заради тази си природа, темите като любов, наслада и обединеност, невинаги ги вълнуват, но на тази Коледа това се променя. Ще помислят върху тези теми, и стават по-романтични и креативни. Много са дисциплинирани, но през празничния сезон ще се отпуснат и няма да са толкова строги към себе си. Работят здраво цяла година, нека сега си починат и да се забавляват. Може да започнат да излизат по срещи с игрив и забавен човек или пък да работят по проект, който ги вдъхновява и е свързан с хобитата им.