Наша поп фолк изпълнителка призна, че е бременна за трети път (СНИМКА)

888

Поп фолк звездата Емилия изчезна преди известно време от публичното пространство. Днес в социалните мрежи, тя обяви със снимка най-щастливата новина

Изпълнителката е в трепетно очакване на третото си дете.

Певицата е майка на 13-годишния Иван и 5-годишната Мира, които са от първия ѝ брак с Коко Динев, а третото ѝ дете ще е първо за нея и мъжът ѝ Жорж Башур, за когото Емилия неведнъж е споделяла, че е любовта на живота ѝ.

Изпълнителката съобщи съобщи в профила си в социалните мрежи, където публикува и доста любопитна снимка на женска фигура с наедряло коремче, пише jenata.blitz.bg.

„85%…and loading“, пише поп фолк звездата под кадъра, а в буквален превод думите й означават „85% и продължава да се зарежда“. Става пределно ясно, че Емилия е в напреднала бременност и много скоро тя и Жорж Башур ще се радват на новия член на семейството.

За бременността на Емилия се говори още от лятото, когато певицата неочаквано изчезна от публичното пространство. Успя да запази мълчание през цялото време до този момент и ето, че вече е готова да сподели радостта си и с всички останали.

По публикацията работи: Мариела Анастасова